Page Peel Banner


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Kültéri, profi termékes tűzijátékok PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. február 17. csütörtök, 14:38

Profi termékes, zenére koreografált, látványtervezett, klasszikus kültéri tűzijátékok alapvető anyagai a különféle kaliberü és mintázatú tűzijáték bombák. Ezeket egészítjük ki a megrendelés összegétől és a megrendelő igényeitől függően különféle bombettatelepekkel, amelyek ugyan jóval alacsonyabb bontási magasságokban működnek, viszont folyamatos pergő tüzelést biztosítanak és különböző formációkban lövik az effekteket. Lehetnek fütyülős hanghatásuak, száras (csíkhúzos) kivitelüek, recsegők, villogók, hanggránátok,stb. vagy a bombaképekhez hasonlóak csak kisebb nyitásképpel. Általában 30-as kaliberrel és 19-25-36-49 lövéses egységekben, de vannak 100-120 és ennél nagyobb lövésszámmal is. Van olyan is, amelyik egyetlen indítással akár 3 percen keresztül is képes műsor"szórásra".


 

A bombákon, telepeken kívül alkalmazunk még tűzmozsarakat, amik a lövés pillanatában bontanak, nincs bennük késleltető, ezért a vetőcsövet már a felrobbant pirotest (effektanyagok) hagyja el, ami V alakban nyit közvetlen a cső szájától. Ez sem lő igazán magasra, de a megfelelő pillanatban igen hatásos tud lenni. Ezeken kívül használunk még római gyertyákat, amiket keretben, formációkban helyezünk el, vagy a talajon, vagy egyéb állványzatokon, falakra szerelt tartókon rögzítünk. 6-8 lövést tudnak leadni egymást követően egy indítással. Űrméretben 30-40-50 mm-esek de vannak nagyobbak (75 mm) is.

 


 

Külön kérésre a tűzijátékokat kiegészítjük pirográf feliratokkal, amik neveket, cégneveket, logókat, monogramokat ábrázolnak. Kb. 1 percig világítanak és a műsor végén, záróképnek, vagy épp az elején bemelegítésnek indítjuk el. Valamint "reneszánsz" tűzijátékként szikraszökőkutakat, vulkánokat telepíthetünk a nézőkhöz közel, amiket 3-4-9 m-es működési magassággal, földközeli termékekként használunk.

Természetesen a tűzijátékok gerincét és vázát a jól bevált bombák alkotják általában 50-150 mm-es kaliberek között. Kisebb költségvetésü lejátszásoknál jellemzően 50-100 mm között (pl. esküvők, szülinapok), míg közepeseknél (falunap, fesztivál, cégbuli, sportrendezvény, stb.) 75-150mm  közötti méretekkel.

 


 

Egy esküvői tűzijáték videója látható itt:


szólj hozzá: Tűzijáték (esküvői)

 


A tűzijátékokhoz szükséges felhasználási engedélyekről külön pontban szólunk a felső menürészben. engedélyeztetés

 


 

Lejátszásaink zenére koreografáltak és látványtervezettek. Az inditásokat elektromos pultokból végezzük.

Hangosításról általában a megrendelő gondoskodik (a CD-t mi visszük), de kérésre  - külön díj ellenében (20-30 eFt) - természetesen mi is tudunk biztosítani eszközöket.

 


Megrendelésnél kérjük vegyék figyelembe az engedélyeztetéshez szükséges időt, ami minimum 3 hét. Kérjük, hogy érdeklődjenek a fenti kapcsolat menüpont elérhetőségeinél.

 

 

Módosítás dátuma: 2011. február 22. kedd, 17:10
 

Névnap

Ma 2019. december 09., hétfő, Natália napja van. Holnap Judit napja lesz.
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterma343
mod_vvisit_countertegnap505
mod_vvisit_counterezen a héten343
mod_vvisit_counterutolsó hét3101
mod_vvisit_countere hónapban3634
mod_vvisit_counterutolsó hónap9233
mod_vvisit_counterösszes nap1326851

Időjárás

Joomla! honlapJoomla! fórumJoomla! dokumentációJoomla! CommunityOSM honlapJoomla! MagazinJoomla.org.huJoomla!HírekJoomla!FórumJoomla! Wiki